Produkty dla meksykański ryż na ostro (2)

NÓŻ KUCHENNY DO KROJENIA (21 CM) - WĘDZONY DĄB - NOŻE

NÓŻ KUCHENNY DO KROJENIA (21 CM) - WĘDZONY DĄB - NOŻE

Niemiecki nóż do parowania ze strefy Solingen od Zepter. Charakteryzuje się doskonałą równowagą stalowego ostrza oraz eleganckim uchwytem z ciemnego dębu. Prezentacja Nóż kuchenny do mięsa, który jest niezawodny w krojeniu, siekaniu lub plasterkowaniu, filetowaniu drobiu i ryb. Ostrze o długości 21 cm oraz precyzyjne ostrze to cechy, które charakteryzują ten wysokiej jakości nóż. Stworzony do porcjowania mięsa. Jego konstrukcja i ostrość są zaprojektowane tak, aby ułatwić krojenie mięsa, w tym mięsa włóknistego, a także szybko oddzielać je od kości. Nowa kolekcja noży Felix® SMOKED OAK. Jeśli zapytasz szefa kuchni, co jest niezbędne w kuchni, odpowiedź brzmi: niezawodny nóż kuchenny. Noże z dymionego dębu są wzorem jakości, charakteryzującym się doskonałą równowagą między zimnym, ostrym ostrzem a drewnianym uchwytem, który emanuje ciepłem i elegancją. Podczas krojenia jedzenie nie przywiera do ostrza, które jest wypolerowane na wysoki połysk. Kod przedmiotu: KSW-014 Nazwa produktu: NÓŻ KUCHENNY DO KROJENIA (21 CM) - DYMIONY DĄB Waga brutto [KG]: 0.26 Waga netto [KG]: 0.13 Zastosowanie: Do krojenia mięsa, drobiu, pieczeni i filetowania większych ryb. Producent: FELIX SOLINGEN GmbH, An den Eichen 6, 42699 Solingen Wyprodukowano w: Niemcy Wymiary: 430x90x30 Materiał: Ostrze: 1.4116 X50CrMoV15, Uchwyt: Dąb dymiony, 56-57 Rockwell. Nadaje się do mycia w zmywarce: Nie zalecane Gwarancja: 5-letnia gwarancja w przypadku wykrycia wad materiałowych lub wykonawczych. Certyfikaty/Oświadczenie: Oświadczenie o zgodności z Rozporządzeniem (WE) Nr 1935/2004 w sprawie materiałów
NOŻ KUCHENNY SZEF (18 CM) - WĘDZONY DĄB - NOŻE

NOŻ KUCHENNY SZEF (18 CM) - WĘDZONY DĄB - NOŻE

Perfekcyjnie zaprojektowany nóż szefa kuchni. Szerokie, solidne ostrze noża zostało wykonane w Solingen. Rączka natomiast pochodzi z materiałów pozyskiwanych wyłącznie z Europy, od lokalnych producentów drewna. Prezentacja Nóż kuchenny szefa kuchni. Prawdziwy nóż szefa kuchni, doskonale zaprojektowany do różnorodnych zadań, które można wykonać z łatwością dzięki dużemu ostrzu i ergonomicznemu uchwytowi. Wszechstronny, idealny do większości zadań kuchennych, takich jak krojenie, siekanie czy plasterkowanie. Niezwykle trwały i popularny zarówno wśród profesjonalnych kucharzy, jak i entuzjastów sztuki kulinarnej. Jeden z niezbędników każdej kuchni. Używany do krojenia mięsa, takiego jak steki, ryby czy drób, ale także do twardszych warzyw i owoców. Nowa kolekcja noży Felix® SMOKED OAK. Jeśli zapytasz kucharza, co jest niezbędne w kuchni, odpowiedź brzmi: niezawodny nóż kuchenny. Noże z dębu wędzonego są wzorcem jakości, charakteryzującym się doskonałą równowagą między zimnym, ostrym ostrzem a drewnianą rączką, która emanuje ciepłem i elegancją. Kod przedmiotu: KSW-013 Nazwa produktu: NÓŻ KUCHENNY SZEFÓW (18 CM) - WĘDZONY DĄB Waga brutto [KG]: 0.26 Waga netto [KG]: 0.14 Zastosowanie: Nóż szefa kuchni zaprojektowany do siekania, krojenia i kostkowania Producent: FELIX SOLINGEN GmbH, An den Eichen 6, 42699 Solingen Wyprodukowano w: Niemcy Wymiary: 340x80x30 Materiał: Ostrze: 1.4116 X50CrMoV15, Rączka: Drewno wędzonego dębu, 56-57 Rockwell. Czyszczenie i pielęgnacja: Zaleca się mycie noży ręcznie. Nadaje się do użycia w zmywarce: Nie zaleca się Gwarancja: 5-letnia gwarancja w przypadku wykrycia wad materiałowych lub wykonawczych. Certyfikaty/Oświadczenie: Oświadczenie o zgodności dotyczące rozporządzenia (WE) nr 1935/2004 w sprawie materiałów